Casa Carpaccio lanceert in samenwerking met hotel ’t Peperhuys het carpaccioconcept in Kaatsheuvel en omstreken.

 

Kaatsheuvel, 21 april 2023 – Met een Nederlandse knipoog naar het authentieke recept zorgt Casa Carpaccio sinds 2021 voor gevulde lunch- en dinertafels. Het carpaccioconcept is verkrijgbaar vanuit verschillende horecaondernemers en met Hotel ’t Peperhuys als nieuw verkooppunt wordt er een unieke weg ingeslagen.

 

Ondernemers Thomas en Angelo zijn de drijvende kracht achter het hotel aan de Peperstraat en zijn zij geen onbekenden in de omgeving. Met een zevental aan prachtige kamers, ontvangt Hotel ’t Peperhuys zowel Nederlandse- als buitenlandse toeristen en verwachten zij weer een druk en gezellig hoogseizoen. Met de introductie van Casa Carpaccio breiden zij hun services uit naar bezorging en take-away en bereiken zij niet alleen de inwoners van Kaatsheuvel, maar ook de omliggende vakantieparken: Landal Kaatsheuvel, EuroParcs Kaatsheuvel, Belvilla Vakantiewoningen en Camping Het Genieten – Marvilla Parks.

 

Onder andere de Perky Pesto, Funky Full Truffle, Oh Honey Mustard en Very Veggie worden onderdeel van het assortiment, waarbij keuze is tussen de middel- en XXL formaat. Daarbij serveert Hotel ’t Peperhuys ook de lunchlijn, heerlijke bijgerechten, en desserts zoals tiramisu en cannoli.

 

“We kijken enorm uit naar deze samenwerking en we kunnen niet wachten om Kaatsheuvel te introduceren aan Casa Carpaccio,” aldus Melissa en Doris van het carpaccioconcept. “We zijn vereerd om samen te mogen werken met ondernemers zoals Thomas en Angelo die dezelfde passie in het vak delen. Het wordt een mooie periode waarin twee merken elkaar versterken en waarbij inwoners en vakantiegangers een buitengewone smaakbeleving wordt aangeboden.”

 

Casa Carpaccio is vanaf vrijdag 5 mei verkrijgbaar via www.peperhuys.nl/casacarpaccio en de bezorgbestelsite van Thuisbezorgd. Voor meer informatie over Casa Carpaccio kunt u terecht op de website van www.casacarpaccio.nl.

Benieuwd ?? Klik ???? Hier (vanaf 4mei)   en neem een kijkje in onze webshop