Welkom

In dit charmante hotel vind je zeven unieke en waanzinnig mooie kamers op slechts een kwartiertje lopen van Nederlands grootste attractiepark: de Efteling.

Door het gebruik van natuurlijke materialen is het interieur van het hotel modern, maar ook erg rustgevend. Het eigen parkeerterrein biedt plek aan vier auto’s, en in de directe buurt van het hotel parkeer je ook gratis.

Natuurlijk kan je bij ’t Peperhuys terecht als je naar de Efteling gaat, maar bezoekers komen niet alléén voor de Efteling naar dit opvallende hotel. Je vindt op loopafstand namelijk ook de ‘Sahara van Brabant’: het prachtige heide-, bos- en stuifzandgebied Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Ideaal voor wandelaars, fietsers en paardrijders. De prachtige vestingstad Heusden ligt op nog geen 20 autominuten. ’t Peperhuys ligt dus ideaal om Brabants mooiste en beste te ontdekken!

U meteen wegwijs voelen in ons hotel ? of alles te weten komen dan kunt u hier alvast een kijkje nemen in onze geheel vernieuwde gastenhotelapp,