Hartelijk welkom,

U kocht een voucher via social deal en heeft wellicht al een reservering gemaakt of u
neemt alvast een kijkje op onze website voordat u een voucher aanschaft.

In ons charmante hotel vind je zeven unieke en waanzinnig mooie kamers op slechts een kwartiertje lopen van Nederlands grootste attractiepark: de Efteling. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het interieur van het hotel modern, maar ook erg rustgevend. Onze ligging in het hart van het centrum is ideaal als u nog een lekker hapje of drankje zou willen doen, op loopafstand van uw geboekte kamer bevinden zich diverse horecagelegenheden. Ons parkeerterrein op de binnenplaats van het hotel biedt plek aan 5 auto’s, en in de directe buurt van het hotel parkeer je ook gratis aan De Bogaert of poolsestraat 24/7.

In ons hotel werken we uitsluitend met online inchecken.
Dat is even wennen misschien, maar het is in 1 minuut geregeld en u hoeft niet meer langs de receptie en in de rij te staan en kan heerlijk van uw dagje Efteling genieten tot sluitingstijd

Het is daarom erg belangrijk dat we uw juiste e-mailadres ontvangen.
U ontvangt op de dag voor aanvang een mail van het hotel met een link om online in te checken, Volg de instructie in de mail en het is zo geregeld. Uiteraard zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar  (Ook na 20.00 voor hotelgasten, blijft u gewoon aan de lijn)

Uw Social Deal is inclusief early check-in = Kamer gereed vanaf 13:00*
* het kan voorkomen dat in uw incheck mail 15:00 vermeld staat maar het blijft voor u als Social Deal gast natuurlijk gewoon 13.00

U ontvangt na het inchecken een tweede e- mail van het hotel met uw kamergegevens en de daarbij behorende sleutelcode.
Uiteraard in deze mail ook een extra uitleg over hoe u bij uw kamer komt.


De Social Deal is altijd inclusief ontbijt waarvoor u tussen 08.00 en 10.00 kan binnenlopen in onze ontbijtzaal.
Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 

We gaan ervan uit dat u de Efteling bezoekt op dag van vertrek zodat u de entreetickets aan de receptie meekrijgt bij het uitchecken. Bezoekt u de Efteling liever op dag van aankomst dan kunnen de tickets afgehaald worden tussen 08.00 en 10.00 in het hotel.

Let op, u maakt zelf een reservering op de website van de Efteling voor uw bezoek.

Met meer dan 2 personen ? Uiteraard is het mogelijk een kinderbedje toe te voegen aan uw boeking. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per nacht. Hierbij zijn bed en badlinnen inbegrepen net als de toeristenbelasting voor de extra persoon.

In sommige gevallen kan er een extra volwassene geboekt worden, Neemt u hiervoor telefonisch contact op met het hotel.

Extra toeslagen zoals toeristenbelasting, Weekendtoeslag, Vakantietoeslag betaalt u rechtstreeks in het hotel tijdens het uitchecken.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in het Peperhuys
Toch nog vragen ? gebruikt u dan het formulier hieronder